Telefoon reparatie specialist - Utrecht - Fulltime/Parttime

Solliciteer nu

Telefoon reparatie specialist - Utrecht - Fulltime/Parttime

Bij ThePhoneLab zijn we altijd op zoek naar getalenteerde telefoon reparateurs voor onze winkel in Utrecht.

16 - 38 uur per week ·  Utrecht · €2.360 - €2.617 per maand o.b.v. 38 uur

Een dag als smartphone reparatie specialist bij ThePhoneLab

Fris en clean – zo kom je ’s ochtends aan in onze net zo smetteloze winkel. Terwijl je eerst een goede bak koffie of thee drinkt, maak je een inschatting van wat de dag je gaat brengen. Welke afspraken staan er ingepland en liggen er nog openstaande reparaties voor je klaar? Hoe dan ook: je zorgt dat de winkel er tiptop uitziet.

Als de eerste klant inmiddels binnen is gelopen, help je die met diens problemen. Je noteert alles nauwkeurig en zet dit in ons systeem. Je stelt de klant gerust. Deze gaat een blokje om, en jij gaat zorgvuldig aan de slag met de reparatie, zodat deze binnen de afgesproken tijd is voltooid. Uit de testjes die je als specialist na reparatie altijd doet, blijkt dat jij het device een nieuw leven hebt gegeven! Je hebt de klant enorm blij gemaakt – de klant kan door met diens leven. Klant blij, planeet blij, ThePhoneLab blij. Je wijst de klant op onze opties voor extra bescherming en op onze voorwaarden van levenslange garantie en sluit af met een enthousiaste en vriendelijke begroeting.

Gedurende de dag houd je in de gaten of er online klantbestellingen binnenkomen: je neemt contact op met de klant om een afspraak in te plannen. De winkel blijft er ondertussen tiptop uitzien: je zorgt dat alle accessoireswanden zijn aangevuld, dat de demo devices goed gepresenteerd staan en dat de klantentafel er verzorgd uitziet. Ook inventariseer je de voorraad en loop je alle werkorders na. Het laboratorium is jouw domein. En dat jij je vak verstaat, dat blijkt. Want die klant die jij vanochtend zo gelukkig hebt gemaakt met een gerepareerd device, heeft inmiddels een lovende review geschreven. Die 9,5 kun je mooi in je zak steken! En door!

Jij blaast elk device een nieuw leven in. Zodat ook klanten door kunnen met hun leven. En dat levert enorm veel voldoening op. Bij ThePhoneLab bieden wij jou een leuke en brede functie met voldoende tijd en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

Klinkt goed toch? En door! Door naar solliciteren!

Wat mag je van ThePhoneLab verwachten?

🟥 Een salaris van tussen de €2.360 - €2.617 per maand op basis van 38 uur. Ofwel, €14,33 - €15,89 per uur inclusief 8% vakantiegeld.

🟥 Een werkplek met veel positieve energie waar we eerlijk en open naar elkaar zijn!

🟥 Wekelijks zijn er borrels en onze feestcommissie organiseert geregeld leuke bedrijfsuitjes.

🟥 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38 uur per week. We vinden het belangrijk dat je lekker op vakantie gaat, want je werkt hard en daar hoort ook ontspanning bij.

🟥 Flexibele Bonusactiviteiten: Als je samen met je team de doelstellingen haalt, kun je een spannende activiteit naar keuze beleven. Je kunt bijvoorbeeld gaan skydiven met je team voor een onvergetelijke ervaring! Of gewoon samen gezellig een hapje eten.

🟥 Bedrijfsfitness. Na een drukke dag kan afleiding geen kwaad. Sporten houdt je fysiek én mentaal fit – en dat supporten we.

🟥 Reiskostenvergoeding en zeer goede pensioenregeling (Pensioenfonds Metaal & Techniek).

🟥 Een labjas & reparatiekit van de zaak.

🟥 Onafhankelijke coaching. Mocht je ergens mee zitten of je zit even minder lekker in je vel, dan bieden wij onafhankelijke coaching. Wij vinden dat je overal over moet kunnen praten.

🟥 Ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Ontwikkeling vinden wij belangrijk!

🟥 Binnen onze ThePhoneLab Academy krijg je bij ThePhoneLab een opleiding tot Apple Certified Technician, maar ook tot OPPO en OnePlus technician.

🟥 Ruimte voor eigen inbreng, initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. We groeien hard en jij bent de motor van deze groei!

Solliciteren!

Wil je ons team komen versterken als Telefoon Reparatie Specialist in Utrecht? Dan horen we graag van je!

Op dit moment hebben we misschien geen directe openingen, maar we staan altijd open voor sollicitaties van talentvolle kandidaten die ons team willen versterken. We reageren uiterlijk binnen twee weken op binnenkomende sollicitaties.